DK - Deens DKK
Din indkøbskurv ×
Du har ingen varer i din indkøbskurv.
×
Cadac Mini Smoker Box
 

Cadac Mini Smoker Box

79 kr
79 kr


På lager
Bestil nu, så sender vi mandag

Beskrivelse

Tilføj ekstra smag til kød, fisk og grøntsager med en stilfuld røgboks i rustfrit stål med CADAC-signatur. Mini Smoker Box er specielt udviklet til 'runde' CADAC-grill som Carri Chef og Citi Chef. På denne måde kan du overraske dine gæster derhjemme og på campingpladsen med de lækreste grillretter!

Hvordan bruger du Mini Smoker Box?
Læg træflisen i blød i vand, før du bruger Mini Smoker Box. Emballagen angiver ofte, hvor længe du skal gøre dette. Lad spånerne dræne godt, træspåner, der er for våde, vil dampe i stedet for røg. Læg de afløbne træflis i Mini Smoker Box og læg boksen i stegepanden under grillen. Nu kan du lukke låget, og rygningsprocessen kan begynde!

Bemærk: Vil du bruge Mini Smoker Box på CADAC Safari Chef? Læg den derefter på grillen i stedet for i stegepanden.

Forskellige træsorter
Du kan bruge forskellige træsorter i Mini Smoker Box. For eksempel: æble, kirsebær, bøg eller eg. Hver træsort har sin egen karakteristiske aroma. En del af det er selvfølgelig personlig smag.

Denne tekst oversættes automatisk

Add extra flavour to meat, fish and vegetables with a stylish, stainless steel smoker box with CADAC signature. The mini smoker Box has been specially developed for ‘round’ CADAC barbecues such as the Carri Chef and Citi Chef. This way you can surprise your guests at home and at the campsite with the tastiest BBQ dishes!

How do you use the Mini Smoker Box?
Soak the wood chips in water before using the Mini Smoker Box. The packaging often states how long you should do this. Let the chips drain well, wood chips that are too wet will steam instead of smoke. Put the drained wood chips in the Mini Smoker Box and place the box in the frying pan under the BBQ grill. Now you can close the lid and the smoking process can begin!

Please note: do you want to use the Mini Smoker Box on the CADAC Safari Chef? Then place it on the BBQ grill instead of in the frying pan.

Different types of wood
You can use different types of wood in the Mini Smoker Box. For example: apple, cherry, beech or oak. Each type of wood has its own characteristic aroma. Part of that is of course personal taste.

Denne tekst oversættes automatisk
Læs mere

Cadac siger om Mini Smoker Box

Tilføj ekstra smag til kød, fisk og grøntsager med en elegant mini-rygeboks lavet af rustfrit stål med CADAC-signatur. Mini Smoker Box er specielt udviklet til "runde" CADAC-grill som Carri Chef, Grillo Chef og Citi Chef. På den måde kan du overraske dine gæster med de lækreste retter både derhjemme og på campingpladsen. Mini rygeboksen er perfekt til at tilføje den helt rigtige mængde træspåner. Ved at bruge rygeboksen brænder træflisen langsommere. Dette vil skabe røg i lang tid og give træspånerne en dejlig røget smag til grillfadet. Røgkassen i rustfrit stål er holdbar og nem at rengøre.

Hvordan bruger du mini-rygeboksen?
Læg træspånerne i vand i en uge, før du vil bruge rygeboksen. Emballagen angiver normalt, hvor længe dette skal gøres. Tøm flisen godt, dampende træflis, der er for våd i stedet for at ryge. Placer de drænede træflis i rygeboksen og placer kassen i fedtdråbebakken. Nu kan du lukke låget og begynde at ryge!

Forskellige træsorter
Du kan bruge forskellige træsorter i rygeboksen. For eksempel: æble, kirsebær, bøg eller egetræ. Hver træsort har sin egen, umiskendelige aroma. Det afhænger selvfølgelig delvist af din egen smag.

Bemærk: Mini rygeboksen er ikke egnet til CADAC Safari Chef.

Denne tekst oversættes automatisk

Verleihe Fleisch, Fisch und Gemüse zusätzlichen Geschmack mit einer eleganten Mini Räucherbox aus Edelstahl mit CADAC-Signatur. Die Mini Smoker Box wurde speziell für "runde" CADAC-Grills wie den Carri Chef, Grillo Chef und Citi Chef entwickelt. Auf diese Weise können kannst du deine Gäste sowohl zu Hause als auch auf dem Campingplatz mit den leckersten Gerichten überraschen.

Die Mini Räucherbox ist wie geschaffen, um genau die richtige Menge Holzspäne zuzufügen. Durch den Einsatz der Räucherbox verbrennen die Holzspäne langsamer. So erzeugst du eine lange Zeit Rauch und geben die Holzspäne dem Grill-Gericht einen schönen rauchigen Geschmack. Die Räucherbox aus Edelstahl ist langlebig und leicht zu reinigen. Wie benutzt du die Mini Räucherbox? Lege eine Woche – bevor du die Räucherbox benutzen möchtest – die Holzspäne in Wasser. Meist steht auf der Verpackung wie lange dies gemacht werden muß. Laß die Späne gut abtropfen, zu nasse Holzspäne dampfen anstatt zu rauchen. Lege die abgetropften Holzspäne in die Räucherbox und stelle die Box in der Fettauffangschale. Jetzt kannst du den Deckel schließen und kann das Räuchern anfangen! Verschiedene Sorten Holz In der Räucherbox kannst du verschiedene Sorten Holz benutzen. Zum Beispiel: Apfel-, Kirsch-, Buchen- oder Eichenholz. Jede Holzart hat ihr eigenes, unverwechselbares Aroma. Zum Teil ist dies natürlich je nach eigenem Geschmack. Hinweis: Die Mini Räucherbox ist nicht für den CADAC Safari Chef geeignet.

Denne tekst oversættes automatisk
6001773114905 - Cadac Mini Smoker Box