Tilføj ekstra smag til kød, fisk og grøntsager med en stilfuld røgboks i rustfrit stål med CADAC-signatur. Mini Smoker Box er specielt udviklet til 'runde' CADAC-grill som Carri Chef og Citi Chef. På denne måde kan du overraske dine gæster derhjemme og på campingpladsen med de lækreste grillretter!
Hvordan bruger du Mini Smoker Box?
Læg træflisen i blød i vand, før du bruger Mini Smoker Box. Emballagen angiver ofte, hvor længe du skal gøre dette. Lad spånerne dræne godt, træspåner, der er for våde, vil dampe i stedet for røg. Læg de afløbne træflis i Mini Smoker Box og læg boksen i stegepanden under grillen. Nu kan du lukke låget, og rygningsprocessen kan begynde!
Bemærk: Vil du bruge Mini Smoker Box på CADAC Safari Chef? Læg den derefter på grillen i stedet for i stegepanden.
Forskellige træsorter
Du kan bruge forskellige træsorter i Mini Smoker Box. For eksempel: æble, kirsebær, bøg eller eg. Hver træsort har sin egen karakteristiske aroma. En del af det er selvfølgelig personlig smag.
Denne tekst oversættes automatisk
Add extra flavour to meat, fish and vegetables with a stylish, stainless steel smoker box with CADAC signature. The mini smoker Box has been specially developed for ‘round’ CADAC barbecues such as the Carri Chef and Citi Chef. This way you can surprise your guests at home and at the campsite with the tastiest BBQ dishes!
How do you use the Mini Smoker Box?
Soak the wood chips in water before using the Mini Smoker Box. The packaging often states how long you should do this. Let the chips drain well, wood chips that are too wet will steam instead of smoke. Put the drained wood chips in the Mini Smoker Box and place the box in the frying pan under the BBQ grill. Now you can close the lid and the smoking process can begin!
Please note: do you want to use the Mini Smoker Box on the CADAC Safari Chef? Then place it on the BBQ grill instead of in the frying pan.
Different types of wood
You can use different types of wood in the Mini Smoker Box. For example: apple, cherry, beech or oak. Each type of wood has its own characteristic aroma. Part of that is of course personal taste.
Denne tekst oversættes automatisk