DK - Deens DKK
Din indkøbskurv ×
Du har ingen varer i din indkøbskurv.
×
Cadac Smoker Box St.Steel 23x9x4cm
 

Cadac Smoker Box St.Steel 23x9x4cm

129 kr

145 kr

Special Price 129 kr


På lager
Bestil nu, så sender vi mandag

Beskrivelse

Tilføj ekstra smag til kød, fisk og grøntsager med denne stilfulde Smoker Box i rustfrit stål med CADAC-logo. Smoker Box er lavet til at tilføje den helt rigtige mængde træflis. Ved at bruge en Smoker Box, brænder træflisen langsommere. På denne måde skaber du røg i lang tid, og træflisene giver en lækker røgagtig smag til din grillret. Røgeboksen i rustfrit stål er holdbar og nem at rengøre.

Hvordan bruger du rygeboksen?
Læg træflisen i blød i vand, før du bruger røgboksen. Emballagen angiver ofte, hvor længe du skal gøre dette. Lad spånerne dræne godt, træspåner, der er for våde, vil dampe i stedet for røg. Læg de drænede træflis i røgboksen, og læg dem direkte på grillen. Nu kan du lukke låget, og rygningsprocessen kan begynde!

Forskellige træsorter
Du kan bruge forskellige træsorter i røgeboksen. For eksempel: æble, kirsebær, bøg eller egetræ. Hver træsort har sin egen karakteristiske aroma. Til en vis grad er det selvfølgelig personlig smag.

Denne tekst oversættes automatisk

Add extra flavor to meat, fish and vegetables with this stylish, stainless steel Smoker Box with CADAC logo. The Smoker Box is made to add just the right amount of wood chips. By using a Smoker Box, the wood chips burn more slowly. This way you create smoke for a long time and the wood chips give a delicious smoky flavor to your BBQ dish. The stainless steel Smoker Box is durable and easy to clean.

How do you use the Smoker Box?
Soak the wood chips in water before using the Smoker Box. The packaging often states how long you should do this. Let the chips drain well, wood chips that are too wet will steam instead of smoke. Put the drained wood chips in the Smoker Box and place it directly on the BBQ grill. Now you can close the lid and the smoking process can begin!

Different types of wood
You can use different types of wood in the smoker box. For example: apple, cherry, beech or oak wood. Each type of wood has its own characteristic aroma. To some extent, of course, that is personal taste.

Denne tekst oversættes automatisk
Læs mere

Cadac siger om Smoker Box St.Steel 23x9x4cm

Tilføj ekstra smag til din kylling, skaldyr, kød og grøntsager med denne stilfulde røgæske med CADAC-logo. Rygeboksen er lavet til at tilføje den helt rigtige mængde træspåner. Ved at bruge rygeboksen brænder træflisen langsommere. Dette vil skabe røg i lang tid og give træspånerne en dejlig røget smag til grillfadet. Røgkassen i rustfrit stål er holdbar og nem at rengøre.

Hvordan bruger du rygeboksen?
Læg træspånerne i vand i en uge, før du vil bruge rygeboksen. Emballagen angiver normalt, hvor længe dette skal gøres. Tøm flisen godt, dampende træflis, der er for våd i stedet for at ryge. Placer de drænede træflis i rygeboksen og placer kassen direkte på grillstativet. Nu kan du lukke låget og begynde at ryge!

Forskellige træsorter
Du kan bruge forskellige træsorter i rygeboksen. For eksempel: æble, kirsebær, bøg eller egetræ. Hver træsort har sin egen, umiskendelige aroma. Det afhænger selvfølgelig delvist af din egen smag.

Denne tekst oversættes automatisk

Füge deinem Hähnchen, Meeresfrüchten, Fleisch und Gemüse mit dieser stilvollen Räucherbox mit CADAC-Logo extra Geschmack hinzu. Die Räucherbox ist wie geschaffen, um genau die richtige Menge Holzspäne zuzufügen. Durch den Einsatz der Räucherbox verbrennen die Holzspäne langsamer. So erzeugst du eine lange Zeit Rauch und geben die Holzspäne dem Grill-Gericht einen schönen rauchigen Geschmack.

Die Räucherbox aus Edelstahl ist langlebig und leicht zu reinigen. Wie benutzt du die Räucherbox? Lege eine Woche – bevor du die Räucherbox benutzen möchtest – die Holzspäne in Wasser. Meist steht auf der Verpackung wie lange dies gemacht werden muß. Laß die Späne gut abtropfen, zu nasse Holzspäne dampfen anstatt zu rauchen. Lege die abgetropften Holzspäne in die Räucherbox und stelle die Box direkt auf das Grillrost. Jetzt kannst du den Deckel schließen und kann das Räuchern anfangen! Verschiedene Sorten Holz In der Räucherbox kannst du verschiedene Sorten Holz benutzen. Zum Beispiel: Apfel-, Kirsch-, Buchen- oder Eichenholz. Jede Holzart hat ihr eigenes, unverwechselbares Aroma. Zum Teil ist dies natürlich je nach eigenem Geschmack.

Denne tekst oversættes automatisk
6001773114868 - Cadac Smoker Box St.Steel 23x9x4cm