Tilføj ekstra smag til kød, fisk og grøntsager med denne stilfulde Smoker Box i rustfrit stål med CADAC-logo. Smoker Box er lavet til at tilføje den helt rigtige mængde træflis. Ved at bruge en Smoker Box, brænder træflisen langsommere. På denne måde skaber du røg i lang tid, og træflisene giver en lækker røgagtig smag til din grillret. Røgeboksen i rustfrit stål er holdbar og nem at rengøre.
Hvordan bruger du rygeboksen?
Læg træflisen i blød i vand, før du bruger røgboksen. Emballagen angiver ofte, hvor længe du skal gøre dette. Lad spånerne dræne godt, træspåner, der er for våde, vil dampe i stedet for røg. Læg de drænede træflis i røgboksen, og læg dem direkte på grillen. Nu kan du lukke låget, og rygningsprocessen kan begynde!
Forskellige træsorter
Du kan bruge forskellige træsorter i røgeboksen. For eksempel: æble, kirsebær, bøg eller egetræ. Hver træsort har sin egen karakteristiske aroma. Til en vis grad er det selvfølgelig personlig smag.
Denne tekst oversættes automatisk
Add extra flavor to meat, fish and vegetables with this stylish, stainless steel Smoker Box with CADAC logo. The Smoker Box is made to add just the right amount of wood chips. By using a Smoker Box, the wood chips burn more slowly. This way you create smoke for a long time and the wood chips give a delicious smoky flavor to your BBQ dish. The stainless steel Smoker Box is durable and easy to clean.
How do you use the Smoker Box?
Soak the wood chips in water before using the Smoker Box. The packaging often states how long you should do this. Let the chips drain well, wood chips that are too wet will steam instead of smoke. Put the drained wood chips in the Smoker Box and place it directly on the BBQ grill. Now you can close the lid and the smoking process can begin!
Different types of wood
You can use different types of wood in the smoker box. For example: apple, cherry, beech or oak wood. Each type of wood has its own characteristic aroma. To some extent, of course, that is personal taste.
Denne tekst oversættes automatisk